Σελίδες

26 Οκτ 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π.Α.Σ.Κ.-ΔΗ.ΣΥ. ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 7 Νοεμβρίου καλούμαστε να αναδείξουμε  τους αιρετούς εκπροσώπους μας  στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ,ΚΥΣΠΕ). Οι εκλογές αυτές επικυρώνουν την απαίτηση μας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ. Γίνονται όμως σε μια δύσκολη και άνευ προηγουμένου πολιτικοκοινωνική συγκυρία. Οι μνημονιακές πολιτικές γκρέμισαν κεκτημένα, σάρωσαν κατακτήσεις και εξαθλιώνουν καθημερινά τις ζωές μας.

Είναι βέβαιο πως η πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα δεν ανατρέπεται ούτε με ευχολόγια, ούτε με αγωνιστικές ‘κορώνες’, ούτε με διαχωρισμούς μεταξύ μας. Σ΄ αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και να βρούμε, να ανακαλύψουμε  αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ .

Σήμερα ιδιαίτερα αποτελεί αδήριτη ανάγκη ο Συνδικαλισμός να σταθεί και πάλι στα πόδια του, να βρει το βηματισμό του για να δώσει νέα ώθηση στις δυνάμεις της εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν σθεναρά τη θέση που τις αρμόζει καθώς και ένα μέλλον αντάξιο της προσφοράς τους.

Σήμερα, που ο Συνδικαλισμός βάλλεται τόσο  εκ των έξω όσο και εκ των έσω, είναι σημαντικό να ενωθούμε και παίρνοντας δύναμη από την ιστορία και τους αγώνες του κλάδου με φάρο  την ελπίδα να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο θεσμός του αιρετού αποτελεί από το 1927 μια σημαντική κατάκτηση του κλάδου μας και είναι η φωνή μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η μαζική συμμετοχή μας δυναμώνει το θεσμό και δίνει τη δυνατότητα να αντιστέκεται σε αυθαιρεσίες της διοίκησης.

Για μας οι αιρετοί πρέπει να είναι συνδικαλιστικά στελέχη πρώτης γραμμής με γνώση, εμπειρία, μαχητικότητα, σοβαρότητα. Ο αιρετός πρέπει να είναι άτομο που με τη στάση και τις πράξεις του έχει δείξει αγάπη και όρεξη για προσφορά, εντιμότητα και υπευθυνότητα.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Απευθυνόμαστε σε όλες και σε όλους σας και ζητάμε την ψήφο σας στις εκλογές τις 7ης Νοέμβρη 2012.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε κάθε αγώνα του κλάδου αλλά και στα καθημερινά όπου ο/η συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα.



Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.




Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς οι υποψήφιοι :



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΥΣΠΕ
Βασιλέιου Βασίλειος
Βερβέρης Γεώργιος
Δημόπουλος Χρήστος
Μαλέα Βασιλική
Μπαμπάκου Ελένη
Μπέλλος Παντελής
Ταβελάρης Σωτήριος
Τίγκας Θεόδωρος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΥΣΠΕ
Ταβελάρης Σωτήριος
   
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΥΣΠΕ
Κώστα Θάλεια


Στηρίζω   αυτούς που ξέρω ότι μπορούν να με εκπροσωπήσουν καλύτερα

Στηρίζω    αυτούς που έχουν φωνή και άποψη
Στηρίζω     αυτούς που  ήταν πάντα διπλά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου